17-Stue-1

En hverdag og et sted du vil hjem til

Lejeboliger midt i Aalborg

I Kulturrækkens 48 lejeboliger får du den perfekte base for et liv midt i byen og en hverdag lige ved kanten af fjorden og kulturen.

Med et lyst køkkenalrum, der er overraskende velindrettet og rummeligt, så du har plads til både gæster, hverdag og projekter. Alle lejligheder har altan eller terrasse, så du får et privat uderum midt i Aalborg.

Og så er der styr på praktikken. Med eget depotrum og aflåst cykelparkering i kælderen. Vaskesøjle på badeværelset og slidstærke, solide materialer, der holder sig flotte år efter år.

Se ledige boliger

19-Koekken-1-1024x683

Et køkkenalrum med alt det, du skal bruge

Det naturlige samlingspunkt i dit nye hjem er det lyse køkkenalrum. Her venter et hvidt HTH Køkken designet med rene linjer og nordisk enkelthed.

Du får både æstetik og praktik, for her er fuld hårde hvidevarepakke og rigelig skabsplads kombineret med lyse gulve i trælook, strålende lysindfald og et rummeligt køkkenalrum, hvor du kan kokkerere ved køkkenbordet og stadig være en del af samtalen om bordet.

Se ledige boliger

21-Stue-1-1024x683

I Kulturrækken får du:

  • 60-73 m2 med 2 til 3 værelser
  • Hems i stueplan på 12-24 m2
  • Hvidt HTH Køkken
  • Vaskesøjle på badeværelset
  • Altan eller terrasse på 6-8 m2
  • Depotrum og aflåst cykelparkering i kælderen

Kontakt os

15-Sovevaerelse-1-1024x683

Ekstra uundværlige detaljer

Alle lejeboliger i stueetagen har en hems på 12-24 m2 i stuen, hvor der er 3.5 meter til loftet, så du udnytter pladsen i højden. Samtidig giver hemsen hele rummet et mere markant og urbant udtryk.

De lejeboliger, der vender mod syd og ind mod Kulturtorvet får både udsigt til livet i gårdrummet og et strålende lysindfald.

Og så kan du hver dag nyde det imponerende kunstværk i opgangen, der slynger sig hele vejen op langs elevatorkernens bagvæg ud mod gaden.

Se ledige boliger

26-Spisekoekken-1-1024x683

Kulturrækkens arkitektur, materialer og detaljer

Hele stedet – både Kulturrækken og nabobygningerne Aksholm og Kant – er arkitekttegnet af C.F. Møller. Overalt har de skabt detaljer med omhu og brugt materialer, der matcher stedets særlige beliggenhed.

Med blødstrøgne Petersen Tegl, der er kul-brændt, fordi brændingsteknikken både er et nik til stedets industrihistorie og samtidig skaber en helt særlig taktil og stoflig overfalde med en dyb glød.

Der er brugt anodiseret aluminium på vinduespartierne og altanernes undersider, fordi metallet changerer gyldent i solen, og dets varme nuance passer enestående til teglens farve. Samtidig er materialet så solidt, at det er smukt år efter år.

Udforsk området

Kontakt og information

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller en besked via kontaktformularen.

Thorkild Kristensen
Udlejning
Tlf.: 96 15 50 00
E-mail: [email protected]

Kontaktform Kulturrækken

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.