70132_A-Enggaard-AS_Kulturkvarteret-I1_EXT_002_Kulturkvateret_I1_FraFjorden_Photomatch

Tæt på vandet, byens stemning og kulturen

Bliv en del af havnens stemningsfulde liv

I Kulturrækken bor du i en af Aalborgs mest mangfoldige og oplevelsesrige bydele. Stjernepladsens små, hyggelige butikker, cafeer og urbane plads ligger knap 100 meter væk. Nordkraft, Karolinelund og Musikkens Hus er lige på den anden side af vejen.

I Østre havnebassin har du direkte adgang til fjorden, hvis du vil sejle, padle eller stå på board – vil du solbade eller dyrke sport, er der få minutter hen til Jomfru Ane Parken.

Har du lyst til en længere tur med fjordudsigt, kan du cykle eller gå helt ud til Vestre Fjordpark langs havnepromenaden og spise på Aalborg Street Food undervejs.

Se ledige boliger

20134-StjernepladsenOeH_Aalborg_25748-cropped

Stjernepladsen er liv, gastronomi og stemning

En af de nyeste pladser i Aalborg er Stjernepladsen. Her får du byliv, cafeer og specialbutikker omgivet af fredede pakhuse, historiske bygninger, kunst og street art.

Udforsk menukortene på restauranterne eller få en vaskeægte barbershop-oplevelse. Besøg det lokale cafeliv, der byder på udsøgt kaffe, en bagel to-go eller lokale delikatesser. Eller sæt dig på en af de mange bænke, nyd kunsten og den live musik, der skaber stemning i de varme måneder.

70132_A-Enggaard-AS_Kulturkvarteret-I1_EXT_001_Kulturkvateret_I1_Fra_Gaardrum-1024x768

Kulturtorvet i forhaven

På sydsiden af Kulturrækken træder du ud i gårdrummet Kulturtorvet. Her finder du et charmerende miks af små bakker, træer, buske og bænke, og gårdrummet er en lille, livlig lomme med hyggelige kroge. De snoede stier forbinder både gårdrummet på tværs og forbinder dig direkte med resten af Aalborg.

Du kan også nyde den skulpturelle silo, som står på Kulturtorvet, hvor kunstinstallationen ”Lysavisen” i realtid giver dig overblik over både Aalborgs mange kulturtilbud og de nordjyske nyheder.

Østre Havn og havnebassinet i baghaven

300 meter fra Kulturrækken ligger Østre Havn og Havnebassinet. Hele området er blevet fornyet de sidste år, så det i dag er et hyggeligt byrum med daligvareindkøb og bager side om side med de fredede pakhuse, gamle kraner og vandet.

Udover butikker finder du også et unikt miks af fjordudsigt, stemning og vild vandsport. For Aalborg Cable Park holder til ved havnebassinet og tilbyder både wakeboarding, SUP boards, omklædning, sauna og grill.

Når du trænger til ro, er her masser af bænke og små lommer med udsigt over bassinet, livet og vandet.

Kontakt og information

Har du spørgsmål til boligerne, er du også altid velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller en besked via kontaktformularen.

Thorkild Kristensen
Udlejning
Tlf.: 96 15 50 00
E-mail: [email protected]

Kontaktform Kulturrækken

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.